Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - lefterism7

Σελίδες: [1] 2 3 ... 30
1
Αγγελίες / Απ: Πωλείται εξοπλισμός !!!
« στις: 15/10/2015, 11:38:01 »
Eniaferome gia to mash tum me to filtro .mporeis na mou steilei ena thl sto [email protected]


Sent from my iPad using Tapatalk
εχουν πουληθει όλα

2
Αγγελίες / Βρύση μπυρας(κόμπρα) !!!
« στις: 10/10/2015, 18:44:11 »
Πωλείται βρύση μπυρας τύπου κόμπρα ψυχόμενη 100€



Sent from my iPhone using Tapatalk

3
Παρουσιάζω την πρόοδο μέχρι σημερα
Ακόμη χρειαζεται δουλίτσα αλλα εχω ολοκληρώσει μεγάλο κομμάτι
Παντού εχω βάλει ταχυσυνδεσμους camlock
Μου ήρθαν και οι ηλεκτροβανες προπανιου και το μονο που μένει ειναι μια δεύτερη αντλια και ο υπολογιστής-ελεγκτής για τον αυτοματισμό


Συνεχίζεται ......


Sent from my iPhone using Tapatalk

4
Ωχ τσούζει..
Τα υλικά (false bottoms κλπ ) τα έφερες όλα από Αμερική και αν ναι με τους δασμούς τι έκανες ;
Θυμάμαι πως κάποιες φορές με χρεώνουν και κάποιες άλλες όχι επειδή όμως ποτέ δεν ήξερα πότε οι τελωνειακοί θα μου κόβανε ρετσέτο έχω εγκαταλήψει τις αγορές από ΗΠΑ.
Απο αμερικη πηρα μόνο αντλιες και φλόγιστρα και δεν πληρωσα τπτ εξτρα,μαλλον ημουν τυχερός.Τις κατσαρολες και το false bottom τα πηρα απο Γερμανία.Το σταντ φτιαχτηκε στην Κερκυρα απο φίλο μου που ασχολείται με ανοξειδωτα

5
Ω λά λά

Τι έφτιαξες εδώ πολύ βολικό και για τις παρτίδες που φτιάχνω και εγώ..
Χμμ ελπίζω να είσαι εναντίον των πατεντών γιατί αλλιώς σκέφτομαι σοβαρά να παρανομίσω  >:D

Αλήθεια τι κόστος σου έχει βγεί ως τα τώρα;

1700 μεχρι τωρα,θα φτασει τα 2500 κι ελπιζω να σταματήσει εκει

6
Προς πώληση τις έχεις?
Οχι... με περιμένει...  ;D

Προς πασχαλινη κατανάλωση και διαγωνισμό Σεπτεμ
Και....περιμενω το Μιχάλη

7
Καταπληκτικά Λευτέρη και για πες κάθε μπύρα πόσα λίτρα?
2 american pale ale 120 λιτρα συνολο,1 american stout 25lt,oatmeal stout 25lt,imperial stout 19 lt,citra d.i.pa 19lt
Ερχεται πασχα.......

8

6 μπύρες σε ένα μήνα?  :o  εγώ έφτιαξα 6 μπύρες από τον Οκτώμβριο και νόμιζα ότι είναι πολλές!!!!
 
Για πές εντυπώσεις, ο ψευδόπατος δούλεψε κανονικά? επειδή είπες ότι έχει άνοιγμα οπών 1,5 χιλ, μήπως περνούσαν κομμάτια βύνης?

6 μεσα σε 10 μερες συγκεκριμενα χαχαχαχαχ.τελικα το ανοιγμα των οπων είναι 1χιλιοστο και δεν περναει τπτ.δουλευει αψογα και μου εχει δωσει 83%efficiency

9
Πως πάει η κατασκευή? έφτιαξες την πρώτη μπύρα?
ναι μια χαρα ειμαι στο 90% απο την αποψη οτι εχω ακομη να βαλω πινακα αυτοματισμου και ηλεκτροβανες.Εχω ηδη φτιαξει 6 μπυρες

10
Λυκίσκος / Απ: dry hopping
« στις: 31/03/2015, 19:50:24 »
χαχαχα... είστε όλοι διεστραμμένα μυαλά απ ότι φαίνεται , αλλά ξέρετε από καλές μπύρες τουλάχιστον..!! δηλαδή γίνετε η ζύμωση κανονικά, βαζεις την δεξαμενη σου ψυγείο κοντα στους 0 βαθμούς για ( καναν μήνα ??!!) και μετα εκτός ψυγείου αφήνεις να ανέβει η θερμοκρασία μεχρι 20 και κάνεις dry hopping  για καμιά βδομάδα και έπειτα εμφιαλώνεις ???? ή κατάλαβα λάθος ??  :o



Αυτό που κάνω είναι το εξής: ρίχνω χύμα μεσα στον κάδο ζύμωσης τα πέλλετς χωρίς σακουλακια κτλπ 2-3 μέρες μετά το τέλος της ζύμωσης(συνήθως τη 10η μέρα απο τη μέρα που έβαλες τη μαγια).Αφήνω μόλις για 3 μέρες το λυκίσκο μαζί με τη μπύρα και την 4η μερα dry hopping βάζω τη μπυρα στο keg και καρφί στο ψυγείο.Να σημειώσω πως το dry hopping το κάνω σε θερμοκρασίες 16-20 βαθμων κελσίου και το αποτέλεσμα ειναι πάντα πολύ καλο χωρίς να υπαρχει χορταρίλα.Στις pale και τις ipa η αναλογία που χρησιμοποιώ είναι 2,5γρ/λιτρο

11
Φίλε με βλέπω να έρχομαι για "ξενάγηση" !!!

Κάλα θυμάμαι την πρώτη φορά που ξεβίδωσα τις βάνες.... μιλάμε για πολύ μπινελίκι. Ήταν τόσο σφιγμένες που μου βγήκε η πίστη.

καλώς να έρθεις Μιχάλη.Θα σε περιμένει 1 keg Pale ale,1 Citra DIPA και μερικα μπουκαλακια imperial stout και ξερω πως δεν χρειαζεσαι πιεση για δοκιμες χοχοχοχοχοχο ;D

12
μπραβο λευτερη πανεμορφο.μια επισημανση για αργοτερα πολυ αργοτερα.... οι ball valves εχουν ενα μειονεκτημα,δεν καθαριζουν 100% αν δεν τις ανοιξεις,και εμεις τετοιες εχουμε βεβαια αλλα σε βλεπω να προσεχεις την καθε λεπτομερεια.οι καλυτερες ειναι οι Butterfly Valves
Γιώργο πήρα βάνες 3-κομματιών επειδή ανοιγουν και καθαρίζονται σχετικά εύκολα.Σίγουρα οι butterfly είναι οτι καλύτερο αλλα το άφησα για αργότερα αν χρειαστουν

13
Η κατασκευη πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της
Απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες όπως ταχυσυνδεσμοι και σωλήνες και θερμόμετρα αλλα σιγά σιγα



Sent from my iPhone using Tapatalk

14
Αγγελίες / Απ: Βρύση Μπύρας Ψυχόμενη
« στις: 08/03/2015, 01:18:45 »
Πουλήθηκε ευχαριστώ

15
Το dms ειναι πιο κοινό γνώρισμα σε μπύρες πιλσνερ που δεν έχουν καραμελωμένες και καβουρδισμενες βυνες.Στις ale μιλάμε πλέον για διακετυλιο diacetyl που εμφανίζει μυρωδιές ποπ κορν η βρασμένου καλαμποκιού και υπάρχει ενας πολυ απλός τρόπος να μειωθεί .Απλα μετα την 4-5 μερα ζύμωσης στους 16-18 βαθμούς απλα ανεβάζουμε σταδιακά τη θερμοκρασία της ζύμωσης έως τους 22 και κρατάμε τη θερμοκρασία σταθερή για 3-4 μέρες


Sent from my iPhone using Tapatalk

Σελίδες: [1] 2 3 ... 30