Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - BlowingBubblesMD

Σελίδες: [1] 2 3
1
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 30/01/2014, 18:44:14 »
Τις τυπώνω σε χαρτί για ετικέτες. Το ασημένιο είναι αδιάβροχο. Το light kraft braun όχι.

Τα έχω αγοράσει από εδώ: http://www.labelsbythesheet.com

2
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 30/01/2014, 11:40:36 »
ο ευκολότερος τρόπος είναι να βρίσκεις έτοιμες εικόνες στο google και να τις τροποποιείς.

πχ η ετικέτα μου για την Rule Britannia Stout προήλθε από την μετατροπή μιας εικόνας από εξόφυλλο δίσκου μουσικής.

3
Αναμένονται μπουκάλια; Θα έρθουν και των 330ml;

4
Γενικά θέματα / Απ: Whiskey
« στις: 26/11/2013, 10:54:34 »
Έχει αρχίσει να με ψήνει και μένα η ιδέα της απόσταξης. Μια κουβέντα που έκανα σε μαγαζιά στην Γούναρη, στον Πειραιά, κάτι inox αποστακτήρες τους είχαν για το 15κιλο 500 και κάτι και τον 7,5κιλο 500 παρά κάτι. Στο ebay έχω βρει 10κιλο με 200 λίρες και χάλκινο (καινούργιο, χωρίς μόλυβδο), από Γερμανία. Πώς ακούγεται ως τιμή;

5
Μαγιά / Απ: Mauribrew Lager 497
« στις: 19/11/2013, 11:52:27 »
Η Mauribrew Lager 497 είναι η εμπορική διάθεση της μαγιάς του κιτ της Coopers Heritage Lager Beer. Στις ΗΠΑ πωλείται ως Superior Lager Yeast. Επειδή σχεδιάστηκε για κιτ είναι αρκετά απλή στη χρήση.

Οι οδηγίες για το κιτ εδώ: http://www.coopers.com.au/the-brewers-guild/how-to-brew/lager/heritage-lager


6
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 19/11/2013, 08:43:26 »
Οδηγίες σερβιρίσματος οικιακής μπύρας

7
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 19/11/2013, 08:42:28 »
Highland Heavy Homebrew

8
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 19/11/2013, 08:41:59 »
Claret and Blue Ale

9
Μαγιά / Απ: Mauribrew Lager 497
« στις: 12/11/2013, 11:59:32 »
Μα η ζύμωση θα γίνει μια χαρά με αυτή τη μαγία ακόμα και στους 20 βαθμούς.

Το λάγκερινγκ (που είναι πριν την εμφιάλωση, όπου το έχω διαβάσει, πρώτη φορά θα κάνω λάγκερ) είναι που με προβληματίζει αν γίνει πιο χαμηλά από τους 10, που προτείνεται.

10
Μαγιά / Απ: Mauribrew Lager 497
« στις: 12/11/2013, 11:31:56 »
Άρα δεν με απασχολεί το διακετύλιο.

Την ζυμώνω για τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μεταγγίζω σε δεύτερο κάδο και τον βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 εβδομάδες για το lagering, και μετά εμφιαλώνω και ωριμάζω όπως θα έκανα μια αφροζύμωτη. http://www.wikihow.com/Make-Lager

Σωστά;

11
Thanks all. Δεν σκοπεύω να την κρατήσω θρυμματισμένη πάνω από 2-3 βδομάδες.

12
Μαγιά / Mauribrew Lager 497
« στις: 11/11/2013, 18:44:56 »
Είπα να δοκιμάσω την Mauribrew Lager 497, σε μια προσπάθεια να φτιάξω μια καπνιστή σε περιβάλλον 17-20 βαθμών Κελσίου. Διαβάζοντας όμως, μάλλον περισσότερο μπερδεύτηκα παρά τα ξεκαθάρισα.

- Θα χρειαστεί η μπύρα diacetyl rest, αν ζυμωθεί στους 17-20 βαθμούς;

- Θα χρειαστεί lagering ή αρκεί η ωρίμανση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (δηλαδή 17+) ;
Οι οδηγίες μιλάνε για 10 βαθμούς, αλλά εγώ μόνο θερμοκρασίες ψυγείου (δηλαδή χαμηλότερες) μπορώ να χρησιμοποιήσω.

13
Δεδομένου ότι δεν έχω μύλο (και δεν με βλέπω να αγοράζω σύντομα... ), αν αγοράσω θρυμματισμένη βύνη, πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να την διατηρήσω, πριν την χρησιμοποιήσω;

14
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 05/11/2013, 19:50:09 »
Φτιάχνω τις ετικέτες μου μόνος μου στο Paint Shop Pro.
Για έτοιμα template, πολύ εύκολα, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.beerlabelizer.com/
Για έμπνευση ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.homebrewtalk.com/f46/show-us-your-label-229144/
Ετικέτες βάζω μόνο όταν είναι για δώρα, γιατί αλλιώς οικονομικά δεν με συμφέρει.

15
Γενικά θέματα / Απ: ΕΤΙΚΕΤΕΣ
« στις: 04/11/2013, 19:43:05 »
Εγώ αγοράζω αδιάβροχες. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.labelsbythesheet.com/

Redcoat Red Bitter Ale

Σελίδες: [1] 2 3