Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - MaiPsy

Σελίδες: [1] 2 3 ... 41
1
Μπύρα / Απ: Homebrewerus Hellenicus - White IPA
« στις: 11/10/2015, 10:01:17 »
σοβαρά; χαμπάρι δε πήρα

2
Μπύρα / Απ: Homebrewerus Hellenicus - White IPA
« στις: 10/10/2015, 23:39:13 »
τελείωνε ρε με τη μπύρα να μαζευτούμε να τις πιούμε βαρέθηκα να βλέπω το βαρέλι στο ψυγείο..δυο μήνες στο μπουκάλι φτάνουνε...ούτε εγκυμοσύνη να πέρναγες  :P

3
Εξοπλισμός / Απ: Chiller
« στις: 22/07/2015, 22:59:11 »
εγώ έχω το ίδιο σκάλωμα με τα plate..δε μπορείς να βάλεις χέρι για να καθαρίσεις εκεί που περνάει το γλεύκος


ps. που είσαι εσύ ρε; έχεις καιρό να γράψεις

4
Εξοπλισμός / Απ: kegs
« στις: 19/07/2015, 21:52:16 »
GeorgeV όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι: "είναι καλύτερο να ζητάς συγχώρεση παρά άδεια"

6
το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα αγαπητέ George!

Θα βάλω και γω λοιπόν με Βεργίνα ATM θέλοντος γιατί είναι υπερφθηνή να δοκιμάσω.

Αλλά θέλουμε συνταγή malt oriented για να βγει άκρη με γεύση, σώμα κλπ και έλεγα να φτιάξω καμιά φθινοπωρινή Hop bomb..θα δούμε. Ότι μου βγει όταν κατέβω προς το μαγαζί

7
ΚΑΝΕΝΑΣ;;

8
λοιπόν; δοκίμασε κανένας μπύρα με βεργίνα;

θέλω review. Για πείτε αποδοτικότητα, γεύση κλπ.

9
Νέα προϊόντα / Απ: shopping
« στις: 04/07/2015, 23:26:23 »
επιτέλους θα δοκιμάσουμε πραγματικές floor malted βύνες απο τον Πολ!!! θα σου φέρω σακιά κριθάρι απο το χωριό  :blank:

10
All Grain Brewing / Απ: Home Brewers από Χανιά
« στις: 23/06/2015, 22:47:10 »
δεν έχω καν FB ρε George  :)

11
All Grain Brewing / Απ: Home Brewers από Χανιά
« στις: 22/06/2015, 22:54:43 »
γιατί είστε άσχετοι γι'αυτό  ;D

12
Μπύρα / Απ: Μία Saison
« στις: 15/06/2015, 19:44:13 »
αυτά είναι!

ονόμασέ τη Pagan Saison

13
Παράθεση
Τα λεπτά βρασμού δεν ήξερα ότι έχουν επίδραση στο og!

Αυτό που λέω είναι οτι σε μπύρες με μεγάλη αρχική πυκνότητα αναγκαστικά έχεις περισσότερη βύνη, οπότε για να πετύχεις ένα καλό water to grain ratio αλλά και ικανοποιητικό ξέπλυμα στο sparging πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερο νερό το οποίο μετά το εξατμίζεις με περισσότερη ώρα βρασμού.

όταν χάνεις 2-3 μονάδες έχει μπύρες με ψηλό OG ή session; αν είναι OG γύρω στο 1055 τότε αυτό που σου λέω παραπάνω έχει καλές πιθανότητες.

πάντως γενικά και το wheat και το Pilsner είναι ζόρικα..δημιουργούν θέματα conversion.

14
πόση ώρα mashing κάνεις;
ανακατεύεις κατά το mashing;

έχεις φωτογραφία απο τις σπασμένες βύνες να ανεβάσεις;

για OG 1079 θα πρέπει να ανεβάσεις τον όγκο νερού στο mashing/sparging και να ανεβάσεις το χρόνο βρασμού σε 90 μη σου πω και 120 λεπτά για να είσαι σίγουρα καλά

σε μπύρες γύρω στο 5% πως πας απο brewhouse efficiency;

55% είναι πολύ λίγο όπως και να το κάνεις..65% και πάνω είναι ανεκτό με 72% πάρα πολύ καλό πιστεύω (για brewhouse πάντα)

15
καλά και 29 να αντέχει μιλάμε MAX μέχρι τέλος Ιουνίου (25-26 θερμοκρασία δωματίου)..μετά ξεφεύγει

Σελίδες: [1] 2 3 ... 41