Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Jorge98

Σελίδες: [1]
1
Να σημειώσω ότι ολόκληρη η φάση είναι custom. Το Kettle θα κατασκευαστεί από γνωστό σιδερά με διαστάσεις 1.2:1 (υψος:διάμετρος) μάλλον θα είναι 42cm*35cm (40L τελικά). Το mashing θα γίνεται με BIAB. Απλά κάνω αναζήτηση και προσπαθώ να κλέψω καμιά ιδέα από γνωστές εταιρίες όσο αφορά που να τοποθετήσω τη βάνα αν συμφέρει diptube ή diy bazooka filter. Επίσης το ηλεκτρολογικό υλικό εκτός από την αντίσταση υπάρχει ήδη και η συνδεσμολογία θα γίνει με τη βοήθεια φίλου που είναι του αντικειμένου. Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε κάποιος να προτείνει είναι καλοδεχούμενος.

2
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατά 99% θα τρυπήσω, θα βάλω θερμοστάτη κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, από δικιά σου εμπειρία?

3
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σχεδιάζω ένα custom ηλεκτρικό σύστημα, γύρω στα 35L χωρητικότητα με pre-boil  γύρω στα 28L και είμαι σε αναζήτηση αντίστασης. Γνωρίζει κάποιος ποιό τύπο αντίστασης να χρησιμοποιήσω και από ποιό ελληνικό κατάστημα μπορώ να τον προμηθευτώ. Επίσης την αντίσταση αυτή θα μπορεί να την υποστηρίξει μια οικιακή πρίζα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4
Μαγιά / Προβλημα με τη ζυμωση
« στις: 10/05/2018, 10:07:28 »
Χαιρεται θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα με τη μαγια γιατι μετα απο 6 μερες στο fermentor δεν βλεπω να εχει σχηματιστει η κρούστα απο πανω και η φυσαλιδες ειναι πολυ λιγες...χρησιμοποιω νταμιτζανα 5 λιτρων και η παρτιδα ειναι 4 λιτρα, μαγια 6γρ brewferm...να περιμενω η να ριξω και αλλο φακελακι?

Σελίδες: [1]