Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - manolo

Σελίδες: [1]
1
και αλλη μια

2
Καλημέρα σας,

Και ναι ήρθε η ώρα, η μπύρα (mangrove Jacl's APA ) μπηκε στον θάλαμο ζήμωσης,
μετά από ενάμιση μήνα τα αποτελέσματα πολύ παραπάνω απο ικανοποιητικά!!!
φοβερό άρωμα και επίγευση, δοκίμαστε και πολύς κόσμος και δυστυχώς δεν μπορώ να την χαρώ γιατί πολλοί μπυρόβιοι φίλοι ζητήσανε.

Απλά λόγω επαγγέλματος και δημιουργηκότητας (γραφίστας γαρ) είπα να το προχωρήσω και ένα επίπεδο και να σχεδιάσω και να τυπώσω την προσωπική μου ετικέτα.

και μια μικ΄ρη επεξήγηση της ετικέτας,
Το χώριο του πατέρα μου είνα τα βράσταμα, ένα γραφικό χωριο στο βουνό με το ελατόδασος του χολομώντα και είναι γεμάτο αγριο γούρουνα εξού και το cholomon pig!!
παραθέτω φώτοςς....

3
χαχαχαχ περασε ηδη 5 μερες απο την εμφιαλωση λεω να βαλω σημερα μια στο ψυγειο ωστε να την ανοιξω την κυριακη....

4
Όλα Οκ,

στις 7 μέρες εμφιάλωσα, είχα πάρει μετρήσεις δυο συνεχόμενες μέρες και ήταν σταθερά στο 1010...

Αυτό που με ανυσυχεί είναι οτι εκανα μια βλακεία, έριξα απο βιασλυνη τα σάκχαρα στο πρώτο γλέυκος και ανακάτεψα και μετα μετάγγισα,

το θέμα είναι οτι τα μπουκαλάκια στον πάτο έχουν ίζημα(δεν μ απασχολει αυτό), με απασχολεί οτι έχουμε πράσει υπολείματα λυκίσκου..ελπίζω να μην μου χαλάσει την γεύση...

5
το θεμα ειναι ότι έχω ενα γλευκος ζυμωσης που θα εμφιαλωσει βαρελακια, μισολιτρα μπουκαλια και ελαχιστα 330 μλ...οπότε πόσα σάκχαρα εμφιάλωσης να ρίξω??

6
Καλησπέρα στην ομάδα,

Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις,

1) εαν η μπύρα μείνει στον κάδο ζύμωσης για δυο βδομάδες περίπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

2) πήρα μ'ετρηση με το πικνόμετρο στην δευτερη μέρα και η μέτρηση ήταν στα 1010, είναι οκ?

3) Η συνταγή που έχω λέει ότι ο ξερός λυκίσκος πρεπει να προστεθεί οταν όταν είναι κάτω απο 1020 - ποσο καιρό μπορεί να μείνει ο λυκίσκος στο κάθο πριν την εμφιάλωση?

4)επίσης πηρα ενα βαρελάκι 5λτ απο το eshop, τα σάκχαρα εμφιάλωσης πρέπει να ναι αυτά που λεει η συνταγη στις οδηγίες, προφανώς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατι θα εμφιαλώσβ και βαρελάκι και μπουκαλια.

5) Επίσης η γεύσης της απο το δείχμα κιόλας είναι πάρα πολυ ωραία απο την τρίτη κιόλας μέρα, στο δείγμα έκανε πάρα πολυ αφρό (είναι καλό δείγμα)??

Σελίδες: [1]