Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - mihalis19

Σελίδες: [1] 2
1
Το δοκίμασα. Το αλλο δεν τα πιάνει καν
Θα δω και το βίντεο

2
Μπουκαλια fix (ανευφ) και το ταπωτικο είναι το κλασικό το κόκκινο

3
Εμφιάλωσα σήμερα 40 μπουκαλια.
Το μηχάνημα για τα καπάκια το χρησιμοποίησα δεύτερη φορα.
Μου έβγαλε την πίστη. Με τιποτα δεν μπορούσε να ταπωσει

Δεν ξερω τι έφταιγε αλλα ελπίζω μην χαλάσουν οι μπύρες.
Σε κάθε μπυρα το πάταγα 5 με 6 φορές και μετα τα ξαναπατήσα  όλα

4
Οι οδηγίες δεν λένε κάτι τέτοιο όμως εγώ το είχα κάνει την πρώτη φορα. Άρα απο ότι κατάλαβα μου λες ότι πάω σύμφωνα με τις οδηγιες του site και δεν κανω  μετάγγιση.
Θυμηστε  μου κάτι τις ετικέτες από τα μπουκάλια που εχω πως τις βγάζω? Γιατί αυτό δεν βλεπω μα το εχω σημειώσει

5
25 ιουλιου εβαλα το ζουμί. Σήμερα μετά από 5 μέρες σταματησαν οι φυσαλιδες και είμαι στα 1010.

1) Να το αφήσω και αλλο η εμφιαλώσω
2) να μεταγγισω σε δεύτερο κουβα για άλλες 5 μέρες ή δεν χρειάζεται?

6
Αυτό είχα δει. σίγουρα θα το παρω.

7
Οκ. Επίσης την θερμοκρασία πως την βλέπω? Η ταινία του κουβα
Λέει

Μπλε 26
Πράσινο 27
Καφε 28

Πιο αποντα 3 ειναι σωστά?πάντως αυτό που είδα είναι ότι όταν εφτιαξα την μπύρα μέτρησα θερμοκρασία με θερμομετρο υδραργυρου νομιζω το ειχε το κιτ η το ειχα πάρει ξεχωριστά και το θερμομετρο ελεγε 22 και η ταινία του κουβα 26 με 27

Επίσης κάτι ακόμα
 Θα χρησιμοποιήσω μπουκάλια παλιά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πάλι αλλα ειναο βρώμικα.  Οκ θα τα πλύνω και θα τα τρίψω με βούρτσα μέσα αλλα πως θα βάλω και ΟΧΙ μέσα μετά το αρχικό πλύσιμο? Κουτάλι κουτάλι σε κάθε μπουκάλι? Πως το κάνετε?

8
5 χρονια μετά η επιστροφή..
Έφτιαξα σήμερα κιτ brewferm pilsner.
Όλα πήγαν καλά και η διαδικασια ήταν πολύ πιο εύκολη.
Την πρώτη φορα ειχα κάνει πολλά περιτά βήματα.
Όλα πήγαν σύμφωνα με τις οδηγίες.
Με τοσο αποστείρωση που έκανα νομιζω πιο πολύ OXI θα πιω παρα μπυρα 🤣

Μέτρηση αρχικής πυκνότητας 1040 και υπομονή τώρα.
Θυμάστε μου κάτι. Μόλις έρθει η ώρα για εμφιάλωση.
Θυμαμαι αφήνω τα μπουκάλια εκτός ψυγείου για 10 μέρες και μετά ψυγείο? Για πόσο καιρό?

9
Απλα θελω να έχει περισσότερο ανθρακικό να μην είναι σαν ξεθυμασμενη

10
Πήρα τελικά  Brewferm Pilsner
Μια γρήγορη απορία αν μπορώ να την κάνω εδώ.
Την τελευταία φορά που έφτιαξα μπύρα μου βγήκε με λίγο σχετικά ανθρακικό.
Πως θα μπορέσω να την κάνω να έχει παραπάνω? Στον δεύτερο γύρο που θα ρίξω δεξτρόζη ρίχνω παραπάνω? αν ναι πόσο παραπάνω?

Ευχαριστώ

11
Γεια σας. Είχα φτιάξει πριν κάποια χρόνια μια μπύρα.  Ήταν ένα έτοιμο κιτ. Μπορώ να πω ότι είχε πετύχει.
Θα ήθελα να κανω αλλη μια.
Πιο έτοιμο κιτ μπορείτε  α μου προτείνετε?

Θα ήθελα μια γεύση κοντά σε kaiser ας πούμε
Υπάρχει κάποιο έτοιμο κιτ ?

12
Ok! Θα τις αφήσω λίγο ακόμα και το βλέπω την άλλη βδομάδα με ένα μπουκαλι! 
Θα δούμε!
Απορία: στις γλάστρες κάνει καλό η μπίρα;;;; Χαχαχαχαχχαχααχ

13
Έχουν περάσει 7 μέρες από την μέρα της εμφιάλωσης και εκτός ψυγείου ακόμα . Λέω για άλλες 7 μέρες εκτός ψυγείου και μετά ψυγείο.
Ερώτηση : το ανθρακικό πως καταλαβαίνουμε ότι έχει δημιουργηθεί! Υπάρχει κάποιος τρόπος;;

14
'Εχουμε επιτυχώς μέχρι στιγμής 44 μπουκάλια 500ml και μερικά διάφανα 330 από τα οποία ήθελα να δω το χρώμα.
Αυτά τα εμφιάλωσα τελευταία και πήρα ελάχιστο κατακάθι ίσως είναι λίγο πιο κίτρινα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Για πείτε μου κάποια παρατήρηση αν βλέπετε κάτι.

15
Τέλεια! Ευχαριστώ όλους και πάλι!! Δοκίμασα λίγο την μπύρα και νομίζω έχει πολύ καλή γεύση! Απλά είναι σαν ξεθυμασμένη. Λογικό αφού δεν έχει ανθρακικό και επίσης δεν έχει κάνει την τελική ζύμωση! Όμως νομίζω ότι θα εχω ένα καλό αποτέλεσμα! :-)

Σελίδες: [1] 2